Corporate § Startup Day 2019 etkinliği gerçekleştirildi

Girişimci Kurumlar Platformu ve Özyeğin University tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Kurumsal Girişimcilik Ödüllerini kazanan projeleri ödüller verildi. Toplam 3 kategoride düzenlenen ödüllerin ilk kategorisi olan En İyi Kurum içi Girişim Projesi’nde ilk üç;

  1. Softtech (İş Bankası iştiraki) şirketinin liman yönetim uygulamasını üreten Gullseye girişimi birinci olmuştur.
  2. Aygaz şirketinin bayileri ile e-ticaret şirketlerine kargo hizmeti vermek için geliştirdiği Aykargo girişimi ikinci olmuştur.
  3. Farplas şirketinin otomotiv ekosistemi için geliştirdiği akıllı araç telematik veri platformu olan Comodif girişimi üçüncü olmuştur.

İkinci kategori olan En Etkili Şirket & Girişim İşbirliği’nde ilk üç;

  1. Anadolu Efes şirketinin Pubbinno girişimi ile birlikte geliştirdiği akıllı vana olan Smart Beer Tap projesi (%14 verimlilik artışı sağlamış) birinci olmuştur.
  2. Borusan Enerji şirketinin Terantum girişimi ile birlikte geliştirdiği yapay zeka ile rüzgar türbini üretim tahmini yapan projesi (%7 verimlilik artışı) ikinci olmuştur.
  3. Albarakatürk şirketinin Inooster girişimi ile birlikte geliştirdiği tahsilat oyunlaştırma projesi (tahsilatta %52 artış sağlamıştır) ikinci olmuştur.

Son kategori olan En İyi Kurumiçi Girişimcilik programı kategorisinde ise Koç Holding İnovasyon Programı birinci olmuştur.

E-Posta Bültenimize Kaydolun!

gelişmelerden ilk siz haberdar olun

Merak etmeyin. Asla Spam yapmıyoruz.

Henüz Girişimci Kurumlar Platformu üyesi değil misiniz?

Girişimci Kurumlar Platformu, girişimci kuruma dönüşmek isteyen İSO-500 veya Fortune-500 sıralamasında yer alan kurumların ve ölçeklenmiş girişimlerin (scale-up'lar) üyeliğine açıktır.